Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /home3/tuit88/public_html/ipodtouch4g.nl/wp-content/plugins/wordpress-web-service/wordpress-web-service.php on line 61
iPod touch jailbreak - iPod Touch 4GiPod Touch 4G

iPod touch 4g jailbreak, zo moet het

Wat is jailbreak?

Een jailbreak maakt het mogelijk om apps, thema’s en andere dingen te draaien op je iPod die niet goedgekeurd zijn door Apple. Jailbreaken maakt je iPod niet trager en er wordt niet meer batterij gebruikt. Een jailbreak zorgt ervoor dat jij je apparaat zo kunt gebruiken als je zelf wilt zonder restricties opgelegd door Apple.

iPod Touch 4GHoe zorg ik ervoor dat ik straks kan jailbreaken?

Ten eerste, zorg dat je niet verder update dan firmware versie 4.0.1. Dit is de hoogste versie die op dit moment ondersteund wordt. Heb je wel een hogere firmware versie? Lees dan onze post over de Redsn0w tool. Ten tweede, laat je helpen door Cydia. Dat is een AppStore voor gejailbreakte apparaten. Cydia zorgt er ook voor dat je straks de nieuwste ondersteunde firmware kunt installeren.

Kun je jailbreak ongedaan maken?

Natuurlijk! Wanneer jij besluit dat je weer terug wilt naar Apples versie dan sluit je gewoon je iPod aan op de PC. Synchroniseer met iTunes en kies vervolgens de optie ‘Terugzetten’.

Dus hoe jailbreak ik mijn iPod?

Pak je iPod en open de website jailbreakme.com vanaf hier gaat het haast vanzelf!

 

iPod Touch 4G

Heb je nog geen iPod touch? Koop er dan nu 1 met 8, 32 of 64GB aan opslag!